Monday, 22 December 2008

London forlates i to uker

En karusell av følelser, intimitet, frykt og glede har kommet for å si farvel. Jeg står og vinker - enda en gang. Røde busser, dresskledde herremenn og den evinnelige tåken står for fall. Norge og Stavanger venter. Jeg føler meg klar til å tre ut av isolasjonens hule. 8 eksamener og 9 innleveringer er unnagjort. De siste dagene har vært preget av kaffe, lite mat og veldig lite søvn. Men jeg har kommet meg et lite skritt videre. Snart er jeg; Master.

Frihet frister mer i dette øyeblikket, men mine føtter er lenket av to oppgaver til; i Information Systems og Corporate Finance.

Heldige meg.

Men jeg vet at neste semester blir enklere. Vi har kun 5 eksamener da. Men litt flere innleveringer. Jeg liker innleveringer. De kan ihvertfall akkompagneres med bitter drikke og luftige samtaler med interessante individer. Etter siste eksamen; Business Stastistics var unnagjort, og jeg tumlet hjem. Sov i 3 timer. Drog så ut igjen. På fest hos min venninne i South Kensington. Det var en interessant affære, med masse spenstige mennesker. Der møtte jeg en av de vakreste kvinnene jeg noensinne har sett. Sofiya fra Algerie. Høy og slank brunette, direktør for et investeringsselskap og med et usedvanlig skarpt intellekt. Hun var der med mannen sin, en eller annen arabisk millionær.

Sånn kan det gå.

1 comment:

Maria Amelie said...

de beste er tatt?;-)
godt å høre at du er i Norge og har litt ferie.