Monday, 20 October 2008

20. Oktober, 2008.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit." - Aristoteles. Lurer på om det var det Kerouac mente da han foreslo den mentale suggesjonen; "Alltid vær et geni, alltid vær et geni og drit i hva andre synes."

Aristoteles fikk jeg fra en av grunnleggerne bak Qedis Consulting, et konsulentselskap som hadde stand på et event som jeg var på her i London. Jeg elsket den mannen. Han var en av de eneste som ikke gikk kledd i dress, snakket som en foss og fortalte meg om da han startet selskapet for 4år siden, fra scratch, og nå teller de 400 konsulenter eller noe slikt. Jeg sa at jeg elsket sånne entreprenøriske mennesker og måtte fortelle litt om forsikringsidéen min. Han la meg til på LinkedIN og ba meg søke på trainee stillingene de tilbudte.

Kanskje, sa jeg.

Heller selge forsikring til fattige, tenkte jeg.

Dama til Dennis forsøkte å ta selvmord i går. En salig cocktail-blanding av tabletter og rissing av håndledd. 3 dager etter at han gjorde det slutt med henne. "I have to leave to Germany for the weekend and talk to the police." Håper det ordner seg for han, og henne - tilslutt.

1 comment:

Maria Amelie said...

skummelt med selvmordsforsøk.