Wednesday 11 March 2009

Solen skinner for tiden i London

Det er midten av uken.

Idag har jeg forelesning fra 9.00 til 21.00. Onsdager er ganske lange, og jeg er relativt trott allerede. Sitter paa pc'en til en indisk kamerat og taster. Han spor om det er greit aa jobbe i Norge. Om jeg vet om noen firmaer ansetter utlendinger og om det er mye rasisme i Norge. Jeg forteller det jeg klarer mens jeg horer paa laereren vaar i Global Trade Relations snakke om WTO og andre handelsavtaler. Naa vet jeg littegranne mer om internasjonal handel. Men det er bedre enn situasjonen i gaar; Paa Mandag skulle en venninne reise tilbake til Tyskland, saa vi og et par andre drog til en indisk restaurant i Brick Lane som heter Sheba (som var elendig - ikke gaa der!) og saa drog vi ut i Brick Lane. Resultatet var at jeg kom hjem 4.30, og maatte opp 8.30 samme dag. Jeg kan ikke la vaere aa mote opp paa skolen, for hvis man ikke er tilstede saa faar man ikke gaa opp til eksamen (de har opprop). Saa jeg stod opp 8.30 og var paa skolen helt til 17.00! Interessant dag, haha.

Billetter til Paris med Eurostar er bestilt. Jeg gleder meg til aa sitte i toget og slappe av i et par timer med en god bok og kanskje en drink ved siden av. Rundtur i Frankrike i 10 dager, med en liten svipptur innom Reims, der jeg og resten av Berker teamet skal profilere mikroforsikringsideen vaar for et knippe med investorer og andre interesserte. Jeg tror at det blir godt aa komme seg vekk fra storbyen og alt kjoret i en liten periode. Naa er det ikke saa fryktelig lenge til eksamensperioden.

Min siste eksamensperiode.

Formelt. Paa en god stund. Om ikke jeg bestemmer meg for aa ta en Executive MBA eller en Phd. Tror neppe jeg tar en Phd. Eksamensperioder for meg betyr sigaretter, masse kaffe, fargefulle post-it lapper og lange netter paa LSE biblioteket. LSE biblioteket er aapent for alle studenter i London, og det er utrolig greit, for der finner du mange forskjellige mennesker - og det beste av alt: Det er aapent dognet rundt. Det er faktisk en god del studenter som overnatter der i soveposer, for saa aa vaakne tidlig om morgenen og lese igjen. Tenk det, staa opp 8.00, lese til 23.00 og saa legge deg - i biblioteket. Ikke helt min greie. Hehe.

1 comment:

Maria Amelie said...

ikke din greia med biblioteket, men det virker som om du ikke trenger å sove lenger. håper du får litt fri i frankrike hvertfall.
og fikk høre den historien om hvordan dere kom opp med navnet til firmaet deres. heheh.. mannen er jo veilederen min:-D